12 Ocak 2018 Cuma

BiR VEFASIZ YAR iÇiN (1969)

Yönetmen: O.Nuri Ergün
Senaryo Safa Önal
Operatör: Necat Okçugil
Yapım: Er Film / Berker İnanoğlu

Laboratuar Şefi: Hilmi Başcan, Laboratuar: Gani Maraşlıoğlu, Hayati Akbulut, Seslendiren: Yorgo İlyadis, Montaj ve Senkron: Teni Filmeridis, Işık: Mehmet Çakar (Ender Işık Servisi), Operatör Asistanı: Tuncay Ural, Prodüksiyon asistanı: Ayhan Kozalak, Prodüksiyon Amiri: Yüksel Tanık, Teknik Direktör: Samim Utku, (Erman Film Stüdyosunda hazırlanmış ve seslendirilmiştir )

Oyuncular: Ekrem Bora (tövbekar İbrahim), Mine Mutlu (Sanem), Piraye Uzun, Önder Somer, Erol Taş, Nevzat Okçugil (anne), Hüseyin Baradan (Necmi), Kazım Kartal (Hakkı), Ali Ekdal (Cemil), Özdemir Akın, Zeki Tüney, Mustafa Yavuz (şoför), Hakkı Haktan, Vahit Volkan, Cevdet Balıkçı, Erdoğan Seren


Konu: Saf ve güzel Sanem kendisini iğfal eden Ali’nin hesabını görmektir. İbrahim’in kamyonuyla İstanbul’a gelir. İbrahim onu bir otele yerleştirdikten sonra başlar iz sürmeye. Son durak Necmi’dir ve onunda niyeti bellidir, kaçar İbrahim’i bulur oda evine getirir ama annesi istemez. Başlar İstanbul’da turalamaya oy sanem türküsü eşliğinde. En sonunda Aliyi Kilyos’ta bulur öldürür. Bu arada da İbrahim ekstradan bir dayak yer Necmi ve adamlarından Sanem nerededir diye. Buluşurlar beraber başlarlar kaçmaya lakin Sanem trene atlar çekip gider. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder