14 Nisan 2018 Cumartesi

BENİM ALTI SEVGİLİM (1977)


Yönetmen: Tolgay Ziyal
Senaryo: Berrin Giz
Foto Direktörü:İzzet Akay
Yapım: Elif Film/Attila Gökbörü

Prodüksiyon Amiri: Mustafa Eti, Işık Şefi: Erol Batıbeki, Kamera Asistanı: Uğur Emin Döndür, Set Teknisyenleri: Hacı Fidan, Arif Eski-ci, Işık Yardımcıları: İlyas Kürtünoğlu, Turgut Çiçek, Montaj Şefi: Özdemir Arıtan, Laboratuar Şefi: Recai Karataş, Sesleri Alan: Tuncer Aydınoğlu, (Acar Film Stüdyosunda hazırlanmıştır )

Oyuncular: Selma Güneri, Orçun Sonat; Sümer Tilmaç, Perran Kutman, Sema Koçak, Çetin Vural, Belgin Koçak, İbrahim Kayan, Kenan Özcan, Eray Özbal, Mürüvvet İşsever, Nezihe Güler, Muammer Gözalan, Memduh Ünsal, Cem Özkorun, Meral Kurtuluş, Şeref Çokşeker, Ayperi Öcalan, Küçük Yıldız: Çeler, Misafir Oyuncu: Bal Petekleri

Konu: Film, kocasının ölümünden sonra altı çocuğuyla tek başına kalan bir kadının hikâyesini anlatır. Melike, çocuklarını özgür bir ortamda yetiştirmeye çalışır. Melike hem sabahtan akşama kadar bir fabrikada çalışmak hem de çocuklarının dertleriyle uğraşmak zorundadır. Sorumluluklarından yorulan Melike, yalnızlığına son verip yeniden evlenmeyi düşünse de çocuklarının sevgisi ağır basacaktır. (İbrahim Veli Sözer)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder