30 Mart 2020 Pazartesi

KUŞATMA (1986)


Yönetmen: Yılmaz Duru
Senaryo: Necati Er
Görüntü Yönetmeni: Şener Işık
Yapım: Mim Film/Şermin Ölçman

Renk uzmanı: Sabahattin Hoşsöz, Labortauar Şefi: Tümay Rızai, Şems Tokgöz, Armağan Köksal, Montaj Senkron: Cevat Sezer, Laboratuar: Fehmi Acar, Şaban Aldemir, Negatif Montaj: Ali Berkan, Ömer Aksu, Seslendirme Yönetmeni: Atilla Yiğit, Ses Mühendisi: Erkan Esenboğa, Efekt : Özdemir Özkağra, Prodüksiyon Amiri: Serap Gedik, Ender Film Işık Servisi, Şef: Mazhar Eröz, Yardımcıları: Hüseyin Kılıç, Abdullah Öz, Set Amiri: Kadir Çakar, Set Ekibi: Enver Karayiğit, Ramazan Ak, Kame-ra Asistanı: Bora Üstüntaş, Foto Direktörü: Himmet Arı, (Sineray Film stüdyosunda hazırlanmıştır )

Oyuncular: Umut Ulaş, Bulut Aras, Deniz Erkanat, Fatoş Sezer, Alev Altın, Diler Saraç, Tuncay Halıcıoğlu, Şafak Özer, Faruk Savun, Necati Er, Hüseyin Peyda, Figen Arık, Özlem Büyükburç, Peri Han, Şafak Özer, Ayton Sert, Yılmaz Duru, Tuncay Halıcıoğlu, Necla Başkan, Ahmet Kostarika, Yılmaz Kemavlı, Levent Gündalı, Mustafa Suphi, Küçük Yıldız: Özlem Büyükburç,

Konu: Filmde, bir suça şahit olan kimsesiz bir çocuğun yaşadıkları anlatılır. Çocuk, annesini bir trafik kazasında kaybeder. Bu olaydan sonra babası alkolik olur ve çocuk da sokaklara düşer. Yalnız başına sokakta yaşayan çocuk, bir adamın işlediği cinayete şahit olur. Çocuğun tüm yaşananları izlediğini fark eden adam, çocuğu yakalamaya çalışacaktır. (Meltem İşler Sevindi)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder