17 Mart 2020 Salı

SOKAKTAN GELEN KADIN (1984)

Senaryo ve Yönetmen: Orhan Aksoy (Esat Mahmut Karakurt’un romanından)
Görüntü Yönetmeni: Çetin Tunca
Yapım: Uğur Film/Memduh Ün

Ses Mühendisi: Erkan Esenboğa, Renk Uzmanı: Sabahattin Hoşsöz, Laboratuvar Selahattin Kaya, Ziya Uçak, Mustafa Uçak, Dublaj Yönetmeni: Orhan Aykanat, Montaj-Senkron: Demirhan Ersunar, Negatif Montaj: Gültekin Çavuş, Işık: İbrahim Sabuncu, Set Amiri: Taci Erşan, İbrahim Önen, Cengiz Öktem, Prodüksiyon : Şerif Ablak, Asistanı: Ahmet Akdoğan, Kamera: Mahmut Yumuşak, Reji Asistanı: Mehmet Saltoğlu, Yardımcı Yönetmen: Nurettin İrişen,

Oyuncular: Banu Alkan, Mahmut Cevher, Turgut Özatay, Rehan Yurdakul, Asuman Arsan, Ali karagöz, İsmail Hakkı Şen, Gülnur Akay, Murat Gül, Nurettin İrişen, Selçuk Yalçındaş, Hakkı Kıvanç Cevdet Arıkan, Ahmet Eskici, Ali Cey-lan, Evrensel Orduhan, Hikmet Urcan, Müfide Togay, Orhan Güner, (Yeni Lale Stüdyolarında hazırlanmış ve seslendirilmiştir.)

Konu: Dost yaşadığı adamdan ayrılıp, önüne ilk çıkan adamla yatan bir kadının günün birinde güzelliği ve dişiliği ile sosyetede nam salan Banu’ya bir iş teklifi yapılır. Zengin işadamının genç oğlu, babasının istemediği bir kadınla ilişkiye girmiş ve ona aşık olmuştur.. Banu’nun yapacağı tek iş, genç adamı sevgilisinden ayırmaktır. Ne var ki gelin görün ikisi de birbirlerine aşık olmuşlardır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder