7 Nisan 2020 Salı

BEBEK (1987)


Yönetmen: Orhan Elmas
Senaryo: Erdoğan Tünaş
Kamera: Çetin Gürtop
Yapım: Sezer Film / Sezer İnanoğlu

Prodüksiyon Amiri: Hasan Kubilay, Set: Cavit Aydın, Kadir Tiryaki, Halil İbrahim, Yönetmen Asistanları: Süreyya Tezel, Serap Korkmaz, Işık Düzeni: Fevzi Eryılmaz, Yardımcıları: Faruk Yaman, Dağniş Yaman, Sesleri alan: Erkan Esenboğa, Montaj, Senkron: Cevat Sezer, Kamera Yardımcısı: Uğur Kovan, Renk Uzmanı: Sabahattin Hoşsöz, Laboratuvar: Tümay Rızai, Şems Tokgöz, (Sineray Stüdyolarında hazrlanmıştır)

Oyuncular: Sibel Turnagöl, Tarık Tarcan, Salih Kırmızı, Nazan Ayas, Peri Han, Şükriye Atav, Erdo Vatan, Turgut Savaş, Nazlı Birand, Mesut Sürmeli, Kamil Sesli, Hasan Kubilay, Cavit Aydın, Muzaffer Hiçdurmaz,

Konu: İki kız kardeşten Sibel bir büroda sekreter olarak çalışırken, diğer kardeş Nazan gizliden gizliye tele kız olarak çalışmaktadır. Genç yakışıklı Tarık her iki kıza da aşık olmuş ancak bunların kar-deş olduklarını bilmemektedir. Ancak fabrika sahibinin oğlu olan Tarık’dan Nazan’ın bir çocuğu olur. Sonunda her şey ortaya çıkar ve sonunda birbirlerini gerçekten seven Tarık ve Sibel birbirlerinin olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder