27 Nisan 2020 Pazartesi

UMUT YARINA KALDI (1988)


Senaryo ve Yönetmen: Yavuz Özkan
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Yapım: Z Film/Yavuz Özkan

Yardımcı Yönetmen: Zeynep Tor, Görüntü Yön.Yrd: Metin Erdoğdu, Set Fotoğrafları: Ali Taşkıran, Kurgu: İsmail Kalkan, Seslendirme Yönetmeni: Ersan Uysal, Ses Kayıt: Gökhan Şıracı, Miksaj: Erkan Aktaş, Eyüp Yıldız, Eşleme: Mustafa Kalkan, Renk Düzenleme: Adnan Şahin, Negatif KurguBaskı: Zekeriya Şahin, Işık Sorumlusu: Mustafa Koçyiğit, Işık Yardımcıları: Turgut Küçük, Mehmet Ali Gündoğdu, Jenerik: İlhan Demirel, Özkan Sevinç (Grafart), Set Sorumlusu: Murat Özlük, Set Ekibi: Mahir Demir, Sadık Türkkan, Çevre Düzenleme: Murat Morova, Yapım Sorumlusu: Can Özer, Yapım Görevlisi: Selahattin Koca, (Fono Film Stüdyosunda hazırlanmış ve seslendirilmiştir.)

Oyuncular: Lale Yurdatapan, Aycan Çetin, Lale Mansur, Zeynep Kurmuş, Bülent Güzelkan, Dilek Damlacık, Mustafa Göçmen, Yavuz Özkan, Duygu Asena, Mustafa Göçmen, Arif Keskiner, Metin Deniz, Savaş Ay, Mazlum Gökmen, Selahattin Duman, Neslihan Yargıcı, Melih Aşık, Refik Erduran, Komet

Konu: Rantiye yalnızlıktan bıkmış evinin odalarını sanatçılara kiralar. Bir odada piyanist,diğer odada bir yönetmen kalmaktadır. Yönetmen tüm eşyalarını satmış son filminde kendi ölümünü çekmeye hazırlanmaktadır. Piyanistin yanına okuldan bir balerin yerleşir. Bir süre sonra piyanist ile balerin arasında bir ilişki başlar. Yönetmen filmini çekmekten vazgeçer. Sonra balerinin eski kocası çıkagelir. Bir anlık mutluluk da son bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder