9 Ekim 2022 Pazar

 

TALİH KUŞU (1989) 


Yönetmen: Kartal Tibet Senaryo: Erdoğan Tünaş Foto Direktörü: Çetin Gürtop Yapım: Erler Film/Türker İnanoğlu Kameraman: Hakan Gürtop, Yönetmen Yardımcıları: Ümit Hiçdurmaz, Ferdi Eğilmez, Özgün Müzik: Melih Kibar, Set Elemanları: Cengiz Öktem, Kenan Özkaplan, Cahit Balıkçılar, Sesleri Alan: Erkan Esenboğa, Montaj: Mehmet Bozkuş, Laboratuar: Şemsi Toksöz, Fehmi Acar, Armağan Köksal, Ar Direktör: Sohban Koloğlu, Negatif Montaj: Ömer Aksu, Sultan Yıldırım, Işık Asistanları: Adnan Işık, Aslan kara, Prodüksiyon Amiri: Necati Şimşek, Prodüksiyon Temsilcisi: Adnan İrkut, (Sineray film stüdyosunda hazırlanmış ve seslendirilmiştir.)

Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın, Bülent Kayabaş, Nevzat Okçugil, Şemsi İnkaya, Kuzey Vargın, Reha Yurdakul, Nevzat Açıkgöz, Kaya Durul, Turgut Özatay, Faruk Savun, Hale Haykır, Ekrem Dümer, Renan Fosforoğlu, Mesut Sürmeli, Hakkı Kıvanç, Ahmet Açan, Mehmet Özekit,

KONU: Osman bir hamaldı.. Bir gün bir piyango bileti aldı sonra nereye koyduğunu unuttu.. Kendisine piyangodan ikramiye çıktığına inanan mahalleliler, ailesi ve Patronu ona farklı davranmaya başladılar. Osman kendisine gösterilen yakın ilgi ve özenden çok mutluydu..

Çevresine bileti bulamadığını söylese de ona kimse inanmadı. Kendisine borç verenler, paralarını isteyip Osman da bileti bulamayınca işte kıyamet o zaman koptu!!


FİLMİ İZLE

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder