2 Kasım 2022 Çarşamba

 

KİRALIK ANNE (1990)


Yönetmen: Ahmet Hoşsöyler Senaryo Ahmet Hoşsöyler, Kamil Öztürk Görüntü Yönetmeni: Sedat Ülker Yapım: Sun Film/Erol Şenbecerir, Maria Öztürk Yapım Sorumlusu: Rafet Kalkan, Set Amiri: Selçuk Öktem, Set Ekibi: İsmet İlbur, Mehmet Yaşa, Işık Yönetmeni: Doğan Atakan, Işık yardımcıları: Mehmet Şenkal, Metin Yenici ,Kamera Asistanı: Uğur Kovan, Reji Asistanı: Tülin Kızılırmak, Yönetmen Yardımcısı: Ali Kıvırcık, Efektör: Atilla Ertüz, Sesleri Alan: Atilla Dankı, Renk Uzmanı: A. Tümay Rızai, Laboratuıar: Şems Tokgöz, Aslan Tektaş, Mustafa Yıldız, Senkron: Metin Çeşmebaşı, Soner Şenbecerir, Negatif Montaj: Ömer Aksu, Fatma Yılmaz, Kurgu: Sedat Karadeniz, Müzik: Cahit Berkay, Sineray (Film Stüdyolarında hazırlanmış ve seslendirilmiştir. )


Oyuncular: Perihan Savaş, Bahar Öztan, Kamil Öztürk, Pembe Mutlu, Rafet Kalkan, Mümtaz Alpaslan, Sevim Ersin, Mehmet Kuştemir


Konu: Çocukları olmayan bir çiftin, çocuk yapmaları için kiralık anne arayışları. Parasal sıkıntyı içinde olan bir kız babası çocuğunun para karşılığında, başka bir adamdan çocuğu olmasına karşı çıkamaz. Bir süre beraber olan çiftin çocukları olur. Artık Kiralık anne görevini bitirmiş ve çocuğu, anlaşma gereği karşı çifte teslim edecektir. Annelik yüreği elvermeyen Peirihan, çocuğu teslim etmek isteme.z Gelişen olaylar dramatik bir sonla nihayet bulur.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder