2 Kasım 2022 Çarşamba

 

YEŞİL BİR DÜNYA (1990) 


Yönetmen: Faruk Turgut Senaryo: Gülin Tokat Görüntü Yönetmeni: Salih Dikişçi Yapım: Uzman Film/Kadir Turgut, Ferit Turgut Sesleri Alan: Gültekin Çavuş, Kurgu Eşleme: Yusuf Aldırmaz, Negatif Montaj: Mustafan Kul, Renk Uzmanı: Selahattin Kaya, Laboratuar: Fehmi Acar, Işık Ekibi: Bayram İlvur, Yaşar İlvur, Barış Dikişçi, Set Ekibi: İsmail Kündem, Ali Koşum, Kamera Asistanı: Metin Erdoğdu, Yapım Yönetmeni: Günay Güner, Yardımcı Yönetmen: Gülin Tokat, (Yeni Stüdyoda hazırlanmıştır)

 

Oyuncular: Tolga Savacı, Ayşegül Aldinç, Kemal İnci, Gül Vergon, Fuat İşhan, Renan Bilek, Hüsnü Çetin, Ferda Tuncay, Mehmet Tekirdağ,Osman Tufan Ginyol, Güngör Erbıyık,


Konu: Filmde, aynı dönemde ailelerini terk edip yolculuğa çıkan bir adam ve bir kadının yaşadığı aşk hikâyesi anlatılır. Zengin bir ailenin çocuğu ola Tolga, ailesinin baskısından kurtulmak ister. Evi terk eder ve nereye gideceğini bilmeden bir gemi yolculuğuna çıkar. Aynı gemide kendisi gibi ailesinin rızası olmadan bir yolculuğa çıkan Meral’le tanışır. Yolculuk boyunca birbirlerini yakından tanıyan Tolga ve Meral arasında bir aşk yaşanacaktır. (Meltem İşler Sevindi - TSA)


FİLMİ İZLE 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder