22 Aralık 2022 Perşembe

 

BİR İHTİMAL DAHA VAR (2006) 

Senaryo ve Yönetmen: Uğur Uludağ, Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki, Müzik: Sunay Özgür, Ender Akay, Yapım: Cinemedya/Serdar Kodal  E.S.E.K. Film/Aslı Kocaoğlu Oflaz Işık Şefi: Hakkı Yazıcı, Yapım Sorumlusu: Menderes Demir, Yapım asistanı: Ercan Sönmez, Zeyno Sürek, Kunter Kulu, Emrah Göçen, Yapım Sorumlusu: Kerim Sabun iş, Yönetmen Yardımcısı: Jülide Budan, Post Prodüksiyon Düpervizörü: Ersan Ağsaran, Post Prodüksiyon Koordinatörü: F. Mutlu Yıldırım, Post Prodüksiyon Asistanı: Emre Can Çelik, Sanat Yönetmeni: Özgür Kemertaş, Işık Şefi: Hakkı Yazıcım, Işık Asistanları: A. Serkan Işık, Arif Çizmeci, Ses Kayıt: Murat Şenürkmez, Boom Operatörü: Furkan Atlı, Boom Asistanı: Görkem Barçın, Kurgu: Volkan Türkcan, Göresel Efekt: Alper Erhan, Yönetmen Asistanları: Abdullah Kabataş, Eşref Dinçer, Ülkü Demirkol, Kostüm: Aysun Özdemir, Eda Bayraktar, Kuaför: Sadık Baybars, Makyaj: Dilek Öztürk, Leman Aktaş, Sanat Grubu: Yaşar Özakoğlu, Cem Karaağaç, Şerafettin Ekin, Taner Birdil, Nil Fındıkoğlu, Kamera 1. Asistan: Uğur Şapaloğlu, Kamera 2. Asistan: Sadık Dikmen, Set Amiri: Adnan Aydın, Set Asistanları: Cüneyt Kayar, Ali Kurşun, Atilla Erdem, Ermiş Evvel Orca,

Oyuncular: Hülya Avşar (Alev), Müjdat Gezen (Kenan), Savaş Dinçel (Mercan), Mustafa Alabora (Asim), Osman Yağmurdereli (Faruk), Doğa Rutkay (Pelin), Yağmur Kaşifoğlu (Küçük Alev), Volkan Severcan (Gökhan), Asuman Dabak (Nimet), Yosi Mizrahi (Morris), Adrian Sparks (Jack), Kostas Sommers (Francis), Francis Dellavecchia, Hıncal Uluç (Büfeci), Memet Ali Alabora, Cem Özer (Deli), Ceyhun Yılmaz, Cavit Çetin Güner

Konu: Neyzen, Kenan, Faruk, Asım, Gökhan ve Alev; Üsküdar Musiki Cemiyeti'nden yılların dört bir yana savurduğu altı müzik tutkunu dost, belki de son kez müziklerini dünyaya duyurabilmek için yurdumuza gelecek olan büyük bir yıldızın konserini basmaya karar verirler.

Neyzen, Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde Ud üstadıdır. İstanbul’un yozlaşması, Türk Sanat Müziği’nin yok olması ve ölen kızına verdiği söz sebebi ile eski ekibi yeniden toplamaya karar verir. Her biri konusunda üstad olan saz arkadaşları “Kenan”, “Asım”, “Faruk” ve “Gökhan”, seneler sonra bu vesile ile tekrar bir araya gelirler.

Şimdi Tek eksikleri senelerin yıldızı “Alev”dir. Amaçları Madonna’nın İstanbul’daki yapılacak ve tüm dünyada naklen yayınlanacak konserini basmak ve bu konserde Türk Sanat Müziği gösterisi yapmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder