28 Mart 2018 Çarşamba

ÇİKOLATA TARLASI (1975)


Senaryo ve Yönetmen:Günay Kosova
Kamera:Abdullah Gürek, Ferhat Bakır
Yapım:Güray Film/Güray Kosova, Hasan Sergin

Kameraman: Kazım Çakırmanoğlu, Laboratuar: Selahattin Kaya, Abdullah Akdeniz, İsmet Tomaçgil, Hasan Örnek, Ses Mühendisi: Necip Sarıcıoğlu, Renk Uzmanı: Türker Vatansever, Montaj-Senkron: Sabit Gün, Negatif Kurgu: Mahmut Eskici, Kazım Çakırmanoğlu, (Yeni Stüdyoda hazırlanmıştır)

Oyuncular: Tugay Toksöz, İlknur Taçbaş, Canan Candan, Nilgün Ceylan, Aşkın Tuna, Cevdet Balıkçı, Benay Şengün, Gündüz Akar, Sönmez Erdem, Gülseren Şen, Sönmez Yıkılmaz

Konu: İsveç’ten Türkiye’ye gelen ve Türkiye’yi otostopla gezen turist Kumkapı Köyü’nün çobanı Ahmet’le tanışır Ahmet İsveçli turistin rahatlığını yadırgar. Daha önce hiçbir kadınla cinsel birliktelik yaşamayan Ahmet, turistle birlikte olur. Turist ona cinsel birliktelik sırasında nasıl davranılması gerektiğini öğretir. Başlangıçta çok sert davranan Ahmet zamanla daha hassas olmaya başlar. Ahmet turiste aşık olur. Turist bunun doğru olmadığını ve kendisinden sadece seks talep etmesini istediğini belirtir. Turist Kumkapı Köyünden ayrılır, otostopa devam eder. Ahmet cinsel açlık hisseder. Turist daha sonra yeniden Kumkapı’ya döner. Ahmet önce kendisini bırakıp gittiği için sinirlenir, sonra affeder. Ahmet hiddetle kadına yaklaşır, birlikte olurlar. Ahmet bu esnada kadını yanlışlıkla boğar, kadın ölür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder