Powered By Blogger

17 Şubat 2018 Cumartesi

MAHKUM / KÖLE (1972)


Senaryo ve Yönetmen: Osman F. Seden
Foto Direktörü: Memduh Yükman
Yapım: Kemal Film/Osman F. Seden 

Prod. Amiri: Adnan İrkut; Dekorlar: Hasan Nurdan; Işık Şefi: İlhan Aslım; İşık Asist.: Celal Şahin; Yönetmen Asistanı: Ali Kıvırcık; Kamera Asist.: Güngör Tetikler; Sesleri Alan: Duyal Karagözoğlu; Montaj Şefi: Özdemir Arıtan,  (Bükey Stüdyosu'nda Seslendirilmiş, Acar Film Stüdyosu'nda Renklendirilmiş, )

Oyuncular: Cüneyt Arkın (Dr. Kemal), Hale Soygazi, Kerem Bozbay, Seyyal Taner, Yeşim Tan, Nalan Çöl, Zeki Alpan, Toygar Belevi, Nubar Terziyan, Feridun Çölgeçen, Hikmet Taşdemir, Ekrem Gökkaya, Zeki Sezer, K. Kabaracı, Küçük Yıldız: Kahraman Kral

Konu: Sıradan bir hayatı olan ve ailesi ile mutlu olan Kemal’in bu yaşantısı, karısı kanser olunca birden bire yüz seksen derece değişir. Karısı Zeynep’in doktorlara göre 2 ay ömrü kalmıştır. Tedavi için karısını yurt dışına gönderen Kemal, başka bir kadına meyleder. Bir süre sonra da onunla evlenir. Ama, ikinci karısı onu aldatır. Kemal, sinirlerine hakim olamayıp karısını döver ve hapse girer. Hapisten çıktıktan sonra, oğlunun savcı olduğunu öğrenir. Bu arada, bir cinayet neticesinde oğlu Metin ile karşı karşıya gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder