Powered By Blogger

11 Mart 2020 Çarşamba

SON SAVAŞÇI (1982)


Yönetmen: Çetin İnanç
Senaryo: Cüneyt Arkın
Görüntü Yönetmeni: Çetin Gürtop
Yapım: 1. Ticaret Film/Cüneyt Arkın

Montaj-Senkron: Necdet Tok, Işık: Ömer Ekmekçioğlu, Yardımcıları: Uğursan Ayyıldız, İlhami Ekmekçioğlu, (Kunt Film Stüdyosunda hazırlanmıştır)

Oyuncular: Cüneyt Arkın, Orhan Günşıray, Füsun Uçar, Nejat Özbek, Hüseyin Peyda, Nihat Yiğit, Nejat Gürçen, Kemal Özkan,

Konu: Almanya'da yaşanan esrarengiz cinayetlerden dolayı Alman polisleri çaresizdir. Katili bir türlü yakalayamazlar çünkü kurbanlarına sihirle yaklaşır, öldür-dükten sonra da birden kaybolur Cinayetleri isleyense ise bir Ninja'dir. Bunun üzerine Alman polisinin aklşça eski bir savascı olan Türk polisi Murat (Cüneyt Arkin) gelir. Murat nisanlisiyla tatil yaparken Müdüriyet'ten cağrılır ve mesele ona anlatılır. Murat ise teredütsüz kabul eder. Ve yola çıkar. Ama bunu duyan katiller ise Murat'ı da ortadan kaldırmak için harekete geçerler. Onu zorlu bir yolculuk beklemektedir. Murat'in işi hiç kolay değildir. Artik o nu büyük tehlikeler ve tuzaklar beklemektedir. Daha sonra cinayetler Türkiye'ye kadar uzanır. Katiller Murat'in evine kadar ulaşır ve nişanlısını korkuturlar. Murat çaresiz Türkiye'ye dönmek zorunda k-lır... Sonunda Murat Ninjayla karşı karşıya gelir. Kazanan ise Murat olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder