Powered By Blogger

20 Mart 2020 Cuma

ACILARIN ÇOCUĞU (1985)


Yönetmen: Ümit Efekan
Senaryo: Erdoğan Tünaş
Görüntü Yönetmeni: Kenan Kurt
Yapım: Kerem Film/Kemal Dilbaz

Prodüksiyon Amiri: Hasan Demircan, Müzik : Uğur Bayar, Set Ekibi: Murat Özlük, Atilla Akarsu, Ali Yelmen, Işık Ekibi: Kemal Temel, Cemil Güney, Yönetmen Yardımcıları: Gülin Tokat, Mehmet Tekirdağ, Ses Kayıt: Erkan Esenboğa, Negatif Montaj: Ali Berkant, Montaj-Senkron: Mevlut Koçak, Renk Uzmanı: Sebahattin Hoşsöz, Laboratuvar: Tümay Rızai, Armağan Kök-sal,Fehmi Acar, Şems Tokgöz, İzzet Tatlıc (Sineray Stüdyosunda renklendirilmiş ve seslendirilmiştir.)

Oyuncular: Küçük Emrah, Özlem Onursal, Süleyman Turan, Kazım Kartal, Tuğrul Meteer, Songül Beyçe, Aliye Uzunatağan, Sümer Tilmaç, Ailla Demir, Ayhan Altın, Hüseyin Kaşif, Güner Toroman, Küçük

Konu: Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur. Diğer çocukları küçüktür ancak Emrah olup bitenlerin farkındadır. Annesinin kazandığı kirli parayı kabullenemez ve evden ayrılır. Kendisine sahip çıkan bir ailenin yanında yaşamaya başlar. Bu arada Elvan’ın evde olmadığı bir gece çıkan yangında ev kül olur. Çocuklarını kaybeden genç kadın aklını yitirir ve hastaneye yatırılır. Oysa çocuklarının cesetleri bulunmamıştır. Ancak Elvan’ın onları bulma umudu yoktur. Emrah ise hayat şartlarının zorluklarına karşı yokluklar içinde mücadelesini sürdürmektedir. umudu yoktur. Emrah ise hayat şartlarının zorluklarına karşı yokluklar içinde mücadelesini sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder