Powered By Blogger

29 Mart 2020 Pazar

HAYAT KADINI (1986)


Yönetmen: Orhan Elmas
Senaryo: Safa Önal
Kamera: Ümit Ardabak
Yapım: Sezer Film/Berker İnanoğlu

Prodüksiyon Amiri: Hasan Kubilay, Set Amiri: Cavit Aydın, Yardımcıları: Nazif Gündem, Aydın Koçuk, Işık Düzeni: Fevzi Eryılmaz, Yardımcıları: Faruk Yaman, Dağniş Yaman, Montaj, Senkron: Cevat Sezer, Kamera Yardımcısı: Uğur Kovan, Jenerik ve Afiş Fotoları: Stüdyo Erol, (Sineray Stüdyolarında hazırlanmıştır )

Oyuncular: Ahu Tuğba, Tarık Tarcan, Murat Soydan, Neriman Köksal, Şemsi İnkaya, Baki Tamer, Nevzat Okçugil, İhsan Baysal, Nuri Tuğ, Necip Tekçe, Tunç Parscan, Akın Tunç, Yaşar Şener, Kamil Sesli, Mesut Sürmeli, Sohban Koloğlu, Hüseyin Güler, Faruk Savun, Hakkı Kıvanç,

Konu: Filmde, zengin bir fahişenin hayatı konu edilir. Arzu, hafta içi para karşılığı zengin erkekler ile beraber olur. Hafta sonu ise Sevda adını kullanarak Büyükada’daki köşkünde yaşar. Adadaki herkes onu yalnız bir iş kadını olarak tanır. Arzu da adadaki insanlara maddi yardımlar yaparak onlarla dostluk kurar. Bir süre sonra Arzu, mesleğini bırakıp kendisine bambaşka bir hayat kurmaya karar verecektir. (Meltem İşler Sevindi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder