Powered By Blogger

27 Mart 2020 Cuma

AL DUDAKLIM (1986)


Yönetmen: Nazmi Özer
Senaryo: Safa Önal
Görüntü Yönetmeni: Sedat Ülker
Kurgu: Necdet Tok
Yapım: Emek Film/Can Özer

Yönetmen Asistanı: Güler Tomurcuk, Işıklar: Kahraman Konkur, Erol Karaşıray, Set Teknisyenleri: Cengiz Öktem, Orhan Gök, Salim Avcı, Sesleri Alan: Gültekin Çavuş, Montaj-Senkron: Necdet Tok, Renk Uzmanı: Hikmet Kuyucu, Negatif Montaj: Mustafa Kul, Yapım Koordinatörü: Batu Özer, Laboratuvar: Mustafa Yıldız, Selâhattin Kaya, Prodüksiyon Amiri: Mustafa Doğan (Lale Film Stüdyosunda hazırlanmış, Yeni Stüdyoda seslendrilmiştir. )

Oyuncular: Serpil Çakmaklı (Oya), Salih Güney (Orhan), Murat Soydan (Maraşlı Cemil), Münir Özkul (Kadir), Nur İncegül (Oyanın arkadaşı), Alev Altın (Sevgili), Sırrı Elitaş (Yakup), Coşkun Göğen (Halil), Hüseyin Kaşif, Hikmet Urcan, Ali Ceylan, Hasan Manolya, Ahmet Eskici, Necmi Öner, Nur İncegül

Konu: “Al Dudaklım” adıyla telekız olarak çalışan Oya, bu yaşantıdan kurtulmak amacıyla balıkçılık yapan babasının yanına sığınır. Burada tatil yapan zengin ve yakışıklı bir gence aşık olur. Ancak önceki yaşantısı peşini bırakmayıp burada da onu bulacaktır. Hayatını erkelerle birlikle olarak kazanan ama özgürlüğü seçmek isteyen hırslı bir kızın öyküsü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder