Powered By Blogger

26 Mart 2020 Perşembe

KARA ŞİMŞEK (1985)


Senaryo ve Yönetmen: Çetin İnanç
Foto Direktörü: Dinçer Önal
Yapım: Anıt Ticaret/Mehmet Karahafız
Sesleri Alan: Kunt Tulgar, Renk Uzmanı: Arslan Tektaş, Reji Asistanı: Nejat Varbel, Prodüksiyon Amiri: Hasan Demircan, (Kunt Film Stüdyosunda hazırlanmıştır )

Oyuncular: Serdar, Mariuzzuo Martino, Angela Hovvel, Ece Berkant, Hüseyin Peyda, Sümer Tilmaç, Çetin Başaran, Yılmaz Kurt, İbrahim Yıldız, Fuat Okan, Murat İnanç, Selin Seren, Serhan Kebapçılar, İsmet Pekçan, Fuat Aykut, Hasan Terzi, İsmet Pekcan, Remzi Kara,

Konu: Filmde, kardeşinin intikamını almak isteyen bir adamın yaşadıkları anlatılır. Serdar’ın babası yıllar önce kardeşi Serhan ile beraber Almanya’ya gider. Boksör olan kardeşi Serhan, katıldığı boks müsabakasında Avrupa şampiyonu olur. İtalyan boksör Martino’dan altın kemeri alır. Bunu hazmedemeyen Martino bir maç daha yapmak ister. Türkiye’de bir maç yapılmasına karar verilir. Böylece Serhan ve babası Türkiye’ye döner. Ancak maç esnasında Serhan zehirlenerek hayatını kaybeder. Serdar, yıllar sonra kavuştuğu kardeşinin öldürülmesini kabullenemez. Bu yüzden kardeşini öldürenlerden intikam alarak altın kemeri geri almaya çalışacaktır. (Meltem İşler Sevindi)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder