Powered By Blogger

28 Mart 2020 Cumartesi

ÇAPKIN BABA (1986)


Yönetmen Hulki Saner
Senaryo Esen Uçanoğlu
Görüntü Yönetmeni Abdullah Gürek
Yapım Saner Film /Hulki Saner

Hikaye: Hulki Saner, Set Teknisyenleri: Ekrem Çınaroğlu, Ergun Sımsıkı, Işıklar: Ergun Şimşek, Selâhattin İlhan, Elektroteknik: Mustafa Gürdal, Kurgu ve ses Düzeni: Şenol Şentürk, Prodüksiyon Amiri: Ziya Ilgaz, Kamera Asistanı: Mesut Çağdaş, Reji Asistanları: Kenan Uluergüven, Zuhal Demiryürek, Müzik Direktörü: Cengiz Tekin, Dublaj Yönetmeni: Kemal Bilici, Prodüksiyon Müdürü: Şerif Ablak, Yardımcı Yönetmen: Arif Erkuş, (Öz Prodüksiyon stüdyolarında seslendirilmiştir)

Oyuncular: Sadri Alışık (Reşit Ağa), Pembe Mutlu (Nazlı), Ünsal Emre (Erol), Bülent Kayabaş (Kemal), Asuman Ar-san (Zeliha Hanım), Fatoş Sezer, Leyla Güneş, Yüksel Gözen (Avukat Necmi, Aysel Kiper (Zeliha'nın Kardeşi), Nermin Denizci (Sevim), Yılmaz Kurt (Pavyondaki Adam), Niyazi Gökdere (Pavyondaki Adam), Hale Haykır (Pavyondaki Bayan),

Konu: Filmde, karısını aldatan bir adamın başından geçenler konu edilir. Memleketinde ailesi ile beraber yaşayan Reşit Ağa, bir konsomatris ile karısını aldatır. İstanbul’da çalışan Leyla adındaki bu kadını görmek için sık sık İstanbul’a gider. İstanbul’a gitmek istediği bir dönemde karısı Zeliha’da gelmek ister. Ancak Reşit Ağa, karısına engel olarak tek başına İstanbul’a gitmek için yola çıkar. Kocasının davranışlarından şüphelenen Zeliha, kocasını takip edecektir. (Meltem İşler Sevindi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder