Powered By Blogger

20 Aralık 2022 Salı

 

BANYO (2005)



Senaryo ve Yönetmen: Mustafa Altıoklar, Görüntü Yönetmeni; Mirsad Herovic Eser: Gül Abus Semerci (“Banyo” isimli oyunundan), Müzik: Gökhan Kırdar, Yapım: Şahin Alparslan, Mustafa Altıoklar, Emine Altıoklar Yönetmen Yardımcısı: Ceyda Demir, Ses Teknisyeni: Onur Yavuz, Ses Tasarımı: Usal Onan Karagözoğlu, Sanat Yönetmeni, Yasemin Kalaba, Kurgu: Gürol Filiz, Final Mix Asistanı: Usal Onan Karagözoğlu, Dolly Operatörü: Ufuk Kayar, Diyalog Edit; Fatih Rağbet,

Oyuncular: Selçuk Yöntem, Demet Evgar, Janset Paçal, Burak Sergen, Sermiyan Midyat, Seray Sever,

Konu: Büyük aşklar, karmaşık ilişkiler, bahanesiz ihanetler, psikolojik sadakatsizlikler, isimsiz ego savaşları, ölümcül güvensizlikler, sızılı sadakatsizlikler, erotik acılar, şehvetli ayrılıklar, seksi yıkımlar, tensel uçurumlar... ve bir "Banyo" da bundan daha fazlası olabilir. Türkiye'nin en iddialı erotikkomedi filmi "Banyo", kadın erkek ilişkilerini bir banyonun kapı aralığından gözetleyip ilişkiler ve ihanetler üzerindeki mahremiyetler buğusuna mizahi bir sünger çekiyor.

Banyo'nun yönetmen koltuğunda oturan Mustafa Altıoklar; binlerce yıldır süregelen kadınerkek ilişkileri içindeki trajik karmaşayı bambaşka bir mekanda, olağanüstü bir yorumla beyaz perdeye taşıyor. Altıoklar Film'in yapımcılığını üstlendiği film, üç ayrı banyoda birbirleriyle ilişkileri, ihanetleri ve hesaplaşmaları çakışan üç ayrı çift arasındaki trajikomik duygu ve ego savaşlarını ustaca bir kurgu ve mizahi bir yaklaşımla işliyor.


FİLMİ İZLE 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder