Powered By Blogger

24 Aralık 2022 Cumartesi

 

İYİ SENELER LONDRA (2007) 

Senaryo ve Yönetmen: Berkun Oya,Müzik: Fazıl Say, Görüntü Yönetmeni: Barış Özbiçer, Yapım: Krek.ZZ Productions/ Tania Meneguzzi Sanat Yönetmeni: Caroline Howard, Camilla Robinson, Işık: Charlie Wupperman, Kurgu: Erkan Erdem, Berkun Oya, Makyaj ve Saç: Laura Jane Sessions, Camila Tew, Özel Efekt: Dave Judge, Kostüm Tasarım: Nahide Büyükkaymakçı, Issie Gibbons, Ses Kayit: Steve Chaplin, Mehmet Kılıçel, Ses Tasarımı ve Miksaj: Tunç Toprak, Erkan Altınok, Nurkul Özdemir, (Fono Film laboratuarında hazırlanmıştır).

 Oyuncular: Ülkü Duru (Yaşar Nur), Ali Altay (Firuz), Ülkü Duru (Yaşar Nur), Denis Lavant (Gerard Ames), , Zuhal Olcay (Zeynep MKurron), Hugh Hayes (Peter Murron), Vahide Gördüm (Ferda), Jean Dutan (Philip Latimer), John Kay Steel (Derek), Aislim Sands (Emma), Şebnem Sönmez (Selma), Tuncay Akpınar (Kadir), Can Togay (Enver),

Konu: Uluslararası üne sahip şarkıcı Yaşar Nur, konserinden bir gün, yılbaşından birkaç gün önce Londra’ya varır. Şehir, karanlık bir gecede, yıllar önce karanlığa gömülmüş anıları canlandırır. Eski bir dost, Yaşar Nur’a taşıyamayacağı bir sorumluluk yüklediğinde, dengesiz bir hayranı saplantısıyla yüz yüze gelmeye karar verdiğinde ve cesareti kırılmış bir koca, kaderin kurgusunu bozduğunda işler karışır. Bu kişilikler tesadüflerin gölgesinde bir araya gelir ve önce kendileriyle, ardından birbirleriyle iletişim kurmak zorunda kalırlar. Bu uzun gecenin sonunda yalnızca birkaçı sabahı görecektir.


FİLMİ İZLE 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder