Powered By Blogger

14 Kasım 2015 Cumartesi

DİŞİ DÜŞMAN (1966)

Senaryo ve Yönetmen:Nejat Saydam
Kameraman: Melih Sertesen
Yapım: Acar Film / Murat Köseoğlu


Kamera Asistanı: Tosun Bayrı, İsmail Varol, Negatif Kurgu: Ali Berkan, Laboratuvar: Sedat Tuncel,  Recai Karataş, Tanas Petriyadis, Işık Şefi: Cengiz Aral, Ahmet Ateş, Aksesuar: Nazım Akbulut, Ses Kayıt: Tuncer Aydınoğlu, Senkron: Arif Özalap, Taner Oğuz, Kurgu: Özdemir Arıtan, Dekor Uygulama: Bilal Uysal, Fethi İnan, Prodüksiyon Amiri: Melih Üstüngör, Set: Musa Uyguner, Hikmet Tülek, Mustafa Arda,


Oyuncular: Cüneyt Arkın (Cengiz), Hülya Koçyiğit (Asuman), Ajda Pekkan (İren), Tanju Şarman, Reha Yurdakul, Sadettin Erbil, Hüseyin Baradn, Baki Tamer, Atıf Kaptan, Mümtaz Alpaslan, Hakkı Haktan, İsmail Varol, Adnan Mersinli, Vahit Volkan, Doğu Erkan, Kaya Volkan, Necabettin Yal, Osman Türkoğlu, Memduh Alpar, Hüseyin Salıcı, Recai Aktü.

Konu: Asu amcası ile birlikte kalan bir genç kızdır. bir gece evdeki kadın çığlıklarından korktuğu için sevgilisini çağırır. Asu`nun sevgilisi amcasının bazı gizli işler çevirdiğini anlar. Büyük bir balo verilecektir ve bu baloda da bazı gizli işler olacağını anlayan Asu sevgilisine söyler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder