Powered By Blogger

5 Şubat 2018 Pazartesi

UNUTULAN KADIN (1971)

Yönetmen: Atıf Yılmaz
Senaryo: Bülent Oran
Görüntü Yönetmeni: Orhan Kapkı
Yapım: Akün Film / İrfan Ünal

Yönetim Asistanı: Zeki Ökten, Asistan: Erol Avcı, Kamera Asistanı: Firuzan Nurtan, Müzik Direktörü: Nevzat Sümer, Şarkılar: “Şahane Gözler” - Teoman Alpay, “Kıskanıyorum” – Hulki Saner, Set Ekibi: Kahraman Kongur, Nejat Elvan, Nurettin Akgül, Prodüksiyon Amiri: Nuri Tunçel, Ar Direktör: Secat Kırmacı, Negatif Montaj: Hüsam üren, Laboratuar Şefi: Hikmet Kuyucu, Işık Şefi: Haydar Aslan, Montaj Senkron: Osman Koşkan, Senkron: Mustafa Kent, Renk Uzmanı: Turgut Ören, Seslendiren: Necip Sarıcıoğlu, (Ören Film Renkli laboratuarında Hazırlanmıştır. Lale Film Stüdyosunda seslendirilmiştir.

Oyuncular: Türkan Şoray, Kadir İnanır, Metin Serezli, Gülistan Güzey, Nubar Terziyan, Aynur Aydan, Ali Taygun, Birtane Güngör, Küçük Yıldız: Dilek Akçen, Şarkılar: Belkıs Özener


Konu: Güzelliğiyle zengin adamların kalbini çalıp daha sonra onların para ve değerli eşyalarını çalan genç ve çok güzel bir kadın olan Zeynep yine aynı amaçla yaklaştığı Kenan'a aşık olur ve evlenirler. Fakat beraber çalıştığı adamlar Zeynep'in peşini bırakmazlar ve onu sık sık rahatsız ederler. Çaresiz kalan Zeynep mutluluğunu bozmamak ve kötü geçmişinin ortaya çıkmaması için cinayet işler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder