Powered By Blogger

29 Mart 2020 Pazar

GÜZELiM (1986)


Yönetmen: Ümit Efekan
Senaryo: Fuat Özlüer
Görüntü Yönetmeni: Erdal kahraman
Yapım: Uzman Film/Kadir Turgut

Kurgu: Mevlut Koçak, Yapım Sorumlusu: Asım Par, Yönetmen yardımcısı: Faruk Turgut, Yönetmen Asistanı: Hamza Özbal, Kamera Asistanı: Nusret Öz, Sesleri Alan: Erkan Esenboğa, Renk Uzmanı: Sabahattin Hoşsöz, Laboratuar Şefi: Tümay Rızai, Negatif Montaj: Ömer Aksu, Laboratuar: Şems Tokgöz, İzzet Tatlıcı, Armağan Köksal, Prodüktör: Ferit Turgut, Işık Şefi: Gürcan Küçüker, Işık yardımcısı: Mehmet Uluyol, Set Amiri: Murat Özlük, Set Asistanı: Sabit Çolakel, (Sineray Film Stüdyo ve laboratuarlarında hazırlanmıştır )

Oyuncular: Serpil Çakmaklı, Tarık Tarcan, Necati Bilgiç, Aytaç Öztuna, Damla İra, Pınar Altıntaş, Asım Par, Yalçın Özler, Alper Temiz,

Konu: Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin tekrardan yollarının kesişmesi konu edilir. Aynı mahallede oturan Zeynep ve Murat birbirlerini severler. Ancak Murat, zengin bir ailenin kızı ile evlenir ve bir sahil kasabasına yerleşir. Aradan yıllar geçer. Zeynep, kız arkadaşlarıyla Murat’ın yaşadığı kasabaya tatile gider. Yıllar sonra tekrardan karşılaşan Zeynep ve Murat arasında yeniden bir ilişki başlayacaktır. (Meltem İşler Sevindi)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder