Powered By Blogger

14 Nisan 2018 Cumartesi

YUVANIN BEKÇİLERİ (1977)


Senaryo ve Yönetmen: Osman F. Seden
Görüntü Yönetmeni: Orhan Kapkı
Yapım: Erman Film/Hürrem Erman

Işık Şefi: Ali Yaşar, Kamera Asistanı: Recep Biçer, Set Amiri: Erdil Demirbağ, Renk uzmanı: Hikmet Kuyucu, Laboratuvar: Aslan Tektaş, Hüseyin Yazıcı, Montaj ve Senkron: Necdet Tok, Negatif Montaj: Mehmet Tezgahtar, Prodüksiyon Amiri: İbrahim Mertoğlu, Yardımcı Yönetmen: Tarık Günlü, Ses Mühendisi: Kunt Tulgar, (Kunt Film Stüdyosunda hazırlanmış ve seslendirilmiştir)

Oyuncular: Müşerref Tezcan (Zeynep), Serdar Gökhan (Kemal), Fikret Hakan (Enver), Eşref Kolçak (Nazım), Kadir Savun (Başkomser Eşref), Aliye Rona, Osman F. Seden (Avni Bey), Nubar Terziyan (Basdri Baba), İhsan Gedik (Fedai), Ahmet Karaca (Fedai), İbrahim Uğurlu (Fedai), Cevdet Balıkçı (fedai), Reşit Çıldam, Baki Tamer (kumarbaz), Yusuf Çetin (fedai), Memduh Ünsal , Mehmet Yağmur, İhsan Özenç , Apti Algül,

Konu: Filmde, aynı kadını elde etmeye çalışan iki adamın mücadelesi konu edilir. İdam cezasına çarptırılan Enver, arkadaşı Nazım'a oğlu Kemal'i emanet eder. Çocuğa sahip çıkamayan Nazım, Kemal'in izini kaybeder. Büyüyen ve araba tamircisi olan Kemal, sevgilisi Zeynep'le evlilik hazırlığı yapmaya başlar. Bu sırada iyi bir iş teklifi alıp bir süreliğine şehir dışına çıkar. Kemal gittikten sonra para kazanmak zorunda kalan Zeynep, Nazım'ın gazinosunda şarkı söylemeye başlar. Bir müddet sonra Zeynep'e âşık olan Nazım, Kemal'i kızdan uzak tutmaya çalışacaktır. (Koray Sevindi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder