Powered By Blogger

11 Nisan 2020 Cumartesi

AŞIKSIN (1988)


Yönetmen: İbrahim Tatlıses
Senaryo: Erdoğan Tünaş
Hikaye: İbrahim Tatlıses
Görüntü Yönetmeni:
Mahmut Yumuşak
Yapım: Uzman Film/Kadir Turgut, Ferit Turgut

Müzik: Cahit Berkay, Kamera Asistanı: Mehmet Kıvırcık, Yönetmen Yardımcıları: Arslan Kaçar, Ayşin Sözer, Aydınlatma Yönetmeni: Aslan Yoldız, Ses Mühendisi: Erkan Esenboğa, Renk Uzmanı: Sabahattin Hoşsöz, Set Amiri: Ekrem Çınaroğlu, Laboratuar: Şems Tokgöz, Armağan Köksal, Arslan Tektaş, Negatif Montaj: Ömer Aksu, Metin Çeşmebaşı, Kurgu: İsmail Kalkan, Yapım Görevlisi: Güney Güner, (Sineray film ve stüdyosunda hazırlanmış ve seslendirilmiştir.).

Oyuncular: İbrahim Tatlıses (İbrahim), Hülya Avşar (Deniz), Cengiz Sezici (Tekin), Osman Cavcı (Şevket), Hüseyin Kutman (Ekrem), Akif Kilman, Mehmet Uğur, Hasan Yıldız), Tuncer Sevi, Rasim Öztekin, Özcan Varaylı, Altan Gördüm, Misafir Oyuncu: Bedri Ayseli

Konu: Meşhur bir şarkıcı olan İbrahim Tatlıses, bir konser sonrasında hayranları etrafını sarar ve resim isterler. Aralarından kaçıp İbrahim'le yalnız kalan hayranı olan kız Hülya Avşar’ fotoğraf ister. Kızı görür görmez,i İbrahim aşık olur evlenme teklifi eder. Öte yandan para sıkıntısı çeken kızın babasının alacaklıları baba Hüseyin Kutman’ı tehdit etmektedirler. Ve olaylar gelişip devam eder, filmin sonunda da Tatlıses, öldürülür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder