Powered By Blogger

11 Nisan 2020 Cumartesi

BEN İNSAN DEĞİL MİYİM (1988)


Yönetmen: İbrahim Tatlıses
Senaryo: Erdoğan Tünaş
Kamera: Kaya Ererez
Yapım Rüzgar Film /Kaya Ererez

Set: Ekrem Çınaroğlu, Azmi Yıldız, Işık Yönetmeni: Aslan Yıldız, Yardımcıları: Doğan Erdoğdu, Ali Demirel, Emin Uysal, Yönetmen Yardımcıları: Sibel Kocataş, Kamera Asistanı: Hüseyin Ererez, Kurgu: İsmail kalkan Müzik: Cahit Berkay, Reji Asistanı: Memet Kral, Ses Mühendisi: Erkan Esenboğa, Renk Uzmanı: Selahattin Hoşsöz, Laboratuar: Şems Toksöz, Armağan Köksal, Aslan Tektaş, Fehmi Acar, Senkron: Mustafa Kalkan, Metin Çeşmebaşı, Soner Şenbecerir, Negatif Kurgu: Ömer Aksu, Sultan Yıldırım, Fatoş Yıldırım, Prodüksiyon Görevlisi: Ramazan Denizhan, (TürkYunan Ortak Yapımı) Sineray film stüdyosunda hazırlanmış ve seslendirilmiştir.

Oyuncular: İbrahim Tatlıses, Semiha Grusi, Anna Maria, Orhan Çağman, Savaş Yurttaş, Ercan Demirel, Hristo Demirci, Andonis Psilas, Çilem Yağmur,

Konu: Konser vermek için Yunanistan'a giden ünlü bir türkücü, orada Yunanlı bir gazeteci kızla tanışır. Çok geçmeden aralarında büyük bir aşk başlar. Ancak bu aşk farklı milletlerden ve kültürden gelen bu iki genci bir çok sorunla karşı karşıya getirir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder