Powered By Blogger

8 Nisan 2020 Çarşamba

KADER UTANSIN (1987)


Yönetmen: Yavuz Figenli
Senaryo: Safa Önal
Görüntü Yönetmeni: Salih Dikişçi
Yapım: Topkapı Film/Yaşar Tunalı

Yönetmen Yardımcısı: Işıl Han, Kamera Asistanı: Mehmet Öztürk, Prodüksiyon Asistanı: İsmail Varol, Set Teknisyeni: Engin Aydın, Yardımcısı: Ramazan İlhan, Işık Şefi: Bülent Genceolu, Sesleri Alan: Necip Sarıcıoğlu, Renk Uzmanı: Hayati Akbulut, Laboratuar: Hüseyin Kuğu, İzzet Tatlıcı, Kurgu-Eşleme: Cevat Sezer, Montaj-Senkron: Mustafa Kent, Negatif Montaj: Selahattin Kılıççeken, Müzik Derlemesi: Arif Susam, Prodüksiyon Amiri: Hüseyin Zan, (Yeni Stüdyoda seslendirilmiş, Kısmet Film stüdyosunda hazırlanmıştır).

Oyuncular: Arif Susam, Selin Dilmen, Emel Demirhan, Nuri Alço, Kenan Pars, Renan Fosforoğlu, Faruk Savun, Şeref Çokşeker, Mustafa Doğan, Seyfettin karadayı,

Konu: Pervin (Selin Dilmen) milyoner bir fabrikatörün kızıdır. Bir gün babasının çiftliğinde çalışan işçilerden biri dikkatini çeker. Sesine hayran olduğu Arif'e şarkıcı olması için yardım etmeye karar verir. Arif bu arada kıza aşık olur fakat genç kız babasının fabrikasında müdür olan Tarık'la (Nuri Alço) nişanlıdır. Uzun bir süre müzik dersleri alan Arif sahneye çıkar ve birden ünlü bir şarkıcı olmuştur. Pervin, Arif'i çalıştığı gazinoda bulur. Nişanlısı Tarık ise Pervin'i ve kayınpederinden kalacak olan mirası kaybetmenin korkusuyla onları izler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder