Powered By Blogger

8 Mart 2020 Pazar

BAĞRIMDAKİ ATEŞ (1981)


Senaryo ve Yönetmen: Orhan Elmas
Foto Direktörü: Çetin Tunca
Yapım: Başaran Film/Yalçın Başaran

Ses Kayıt: Erkan Esenboğa, Negatif Kurgu: Mustafa Kul, Alâattin Durmaz, Müzik Direktörü: Selami Şahin, Kurgu: Mevlüt Koçak. Işık: Ergün Şimşek, Kamera Asistanı: Hüseyin Ererez, Işık Asistanı: Erdinç Koç, Set Yönetimi: İbrahim Kul, Hacı Fidan, Macit Polatkıran, İbrahim Öner, Prodüksiyon Yönetimi: Fikret Ertuğrul, Dublaj Yönetimi: Esen Günay, (Yeni Lale Stüdyosunda hazırlanmış-)

. Oyuncular: Selami Şahin, Sevda Karaca, Yalçın Gülhan, Yusuf Sezgin, Neriman Köksal, Suzan Avcı, Macit Flordun, Nezihe Güler, Şişko Nuri, Oktay Barkan, Mustafa Çeltik, Kudret Karadağ, Necip Tekçe, Kamer Sadık, Yusuf Çağatay, Nermin Özses, Mucize Özonur, Zeki Sezer,

Konu: Selami (Selami Şahin), sevdiği kızın (Sevda Karaca) ihanetine uğramış bir şarkıcıdır. Aralarındaki ilişki bu yüzden bozulacak ve kız kız genele ve Suzan Avcı’nın genelevdeki evine sermaye olarak yollanacaktır. Selami bu olumsuz duruma alışmaya çalışlırken gelişen olaylardan haberdar değildir. Kıza aşık olduğunu ve onu bir türlü unutamadığı bir gerçektir. Ancak gün gelir sevgilisinin genelevde sermaye olarak çalıştığını öğrenir ve onun genelevdeki odasına gider onu öldürür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder