Powered By Blogger

8 Mart 2020 Pazar

ŞAKA YAPMA (1981)


Senaryo ve Yönetmen: Osman F. Seden
Görüntü Yönetmeni: Muzaffer Turan,
Kurgu: Mevlut Koçak
Yapım: Özer Film /Nazmi Özer

Yardımcı Yönetmen: Nezih Tunar, Arif Erkuş, Görüntü Yönetmen yardımcısı: Saner Saygılı, Cem Esentepe, Teknik Ekip: Taci Ersan, İbrahim Önen, Ahmet Topal, Yapım Yönetmeni: Fikret Ertuğrul, Renk Uzmanı: Hikmet Kuyucu, Laboratuar: Selahattin Kaya, Ziya Uçak, Mustafa Yıldız, Sesleri Alan: Erkan Esen-boğa, Negatif Montaj: Mustafa Kul, (Yeni Lâle Stüdyosunda hazırlanmıştır).

Oyuncular: Zeki Alasya, Metin Akpınar, Serpil Çakmaklı, Adile Naşit, Pembe Mutlu, Orhan Günşıray, Süleyman Turan, Neriman Köksal, Ali Şen, Sabiş Kara, Semra Uçar, Şefik Döğen, Hüseyin Kutman, Orhan Aydınbaş, Ali yalaz, Nubar Terziyan, Nezih Tuncay,

Konu: Oldukça zengin bir adam, at ara-bacısı bir gence son model arabayla çarpar. Adam genci hemen hastaneye götürür. Gencin kazadan dolayı bir rahatsızlığı yoktur ama,yapılan testlerde ölümcül bir hastalığa yakalandığı ve çok az bir ömrü olduğu ortaya çıkar. Bunu öğrenen fakir genç büyük bir şok yaşar. Onun bu durumundan yararlanmak isteyen bazı reklam şirketlerinin sahipleri para kazanmak için yardım kampanyası başlatırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder