Powered By Blogger

2 Kasım 2022 Çarşamba

 

SABAH OLMASIN (1990) 

Senaryo ve Yönetmen: Mehmet Aydın Eser: Nejat Saydam Kameraman Abdullah Gürek Yapım: Sarıkaya Film/Aziz Sarıkaya Prodüksiyon Amiri: Hasan Demircan, Işıklar: Ergun Şimşek, İsmet İlver, Set: Selim Acar, Erol Erden, İsmail Pala, Kamera Asistanı: Bülent Terzioğlu, Reji Asistanı: Rabahat Baltacı, Dublaj Yönetmeni: Ayşin Atav, Laboratuar: Selaattin Kaya, Fehmi Yılmaz, Negatif Montaj: Mustafa Kul, Montaj, Senkron: Yusuf Aldırmaz, Sesleri Alan: Gültekin Çavuş, (Yeni Lale Film stüdyolarında hazırlanmıştır )

Oyuncular: Faruk Tınaz, Filiz Taçbaş, Orsel Sonat,Ece Önder, Erdoğan Sıcak, Zühal Üstüntaş, Muhammet Etrdoğan, Erdo Vatan, Orçun Sonat

Konu: Filmde, uzun süredir evli oldukları hâlde çocukları olmayan bir çiftin yaşadıkları anlatılır. Birbirini çok seven Selim ve Çiçek’in yedi yıldır devam eden bir evlilikleri vardır. Evliliklerinin ilk yıllarında tüm çareleri denemelerine rağmen çocuk sahibi olamazlar. Çiçek umudunu kaybetmeden birçok yönteme başvurmaya devam eder. Yıllar sonra bir gün hastalanır ve hamile olduğunu düşünür. Ancak gerçek Çiçek’in düşündüğü gibi değildir. (Meltem İşler Sevindi)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder